ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ HANSATON

Η Γερμανική πρόταση υψηλής τεχνολογίας στο χώρο της ακοής

Καλύτερη ακοή
Καλύτερη αντίληψη, καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η HANSATON πιστεύει ακράδαντα ότι η καλύτερη ακοή και κατανόηση δίνουν στους ανθρώπους τη δυνατότητα καλύτερης αντίληψης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη κοινωνικοποίηση η οποία βελτιώνει την ποιότητα ζωής. Από το 1957, έχουμε όλο και περισσότερο ευχαριστημένους πελάτες, χάρη στις καινοτόμες ιδέες μας και τα πρωτοποριακά συστήματα ακρόασης που σχεδιάζουμε. Χρησιμποποιώντας τεχνολογίες αιχμής και επενδύοντας στην έρευνα, καταφέρνουμε να κάνουμε τα ακουολογικά οράματα πραγματικότητα.

Ελάτε στο κέντρο μας.

Με την εμπειρία και την υψηλή κατάρτιση των ανθρώπων μας, μπορούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο σύστημα ακοής Hansaton και να το προσαρμόσετε στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Ειδική προσφορά για νέους πελάτες

Δωρεάν ακοολογική εκτίμηση για κάθε νέο πελάτη.

Μέσα σε μία ώρα θα έχετε ένα σύνολο προτάσεων με εξατομικευμένες διαθέσιμες λύσεις, που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.

Ακουστικά βαρηκοΐας

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ FLOW

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ FLOW

Η οικογένεια ακουστικών Flow προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για το χρήστη σε πολύ προσιτές τιμές. Περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών μοντέλων CIC, ITEκαι BTE που καλύπτουν βαρηκοΐες ελαφριάς, μέτριας και βαριάς μορφής. Προσφέρονται με 2 ή 4 κανάλια και δυνατότητα χειροκίνητων προγραμμάτων.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ JAM

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ JAM

Η σειρά ψηφιακών ακουστικών Jam και JamHDπεριλαμβάνει CIC, IIC, ITE και BTE ακουστικά και προσφέρει κορυφαία ποιότητα και εξαιρετικές δυνατότητες. Όλα τα μοντέλα της σειρας Jam και JamHD διαθέτουν αυτόματα και χειροκίνητα προγράμματα, δυνατότητα Autosurround και δυνατότητα σύνδεσης με τηλεχειριστήρια. Τα μοντέλα ξεκινούν από 8 κανάλια και φτάνουν μέχρι και τα 20.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ SOUND

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ SOUND

Η σειρά ακουστικών Sound και SoundHD είναι η πρόταση της Hansaton για ακουστικά με Receiver in the Canal (RIC). Με εξαιρετική εφαρμογή, απίστευτες δυνατότητες και υπέροχο χρωματολόγιο, η σειρά Sound μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού χρήστη. Όλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν αυτόματα προγράμματα. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα της σειράς SoundHD διαθέτουν και συμπίεση συχνοτήτων. Τα μοντέλα ξεκινούν από 8 κανάλια και φτάνουν μέχρι και τα 20.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BEAT

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BEAT

Η οικογένεια ακουστικών Beat απευθύνεται σε χρήστες με μεγάλη έως υπολειμματική βαρηκοΐα. Διαθέτουν εξαιρετικές δυνατότητες, αυτόματα προγράμματα και συμπίεση συχνοτήτων για να προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις βαρηκοΐας. Προσφέρονται σε δύο τύπους με μπαταρία 13 ή 675 και με 6 ή 16 κανάλια.