ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ ΚΑΙ Η ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ T-EAR ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Αυτό που κάνει μία εταιρεία να έχει ηγετικό ρόλο σε ένα χώρο, είναι η ποιότητα των υπηρεσιών της.

Διαθέτουμε τεχνολογία αιχμής, πλήρη γκάμα ψηφιακών-αυτόματων ακουστικών νέας γενιάς, όλων των τιμών και τεχνολογιών για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Διαχειρίζονται τους θορύβους, δεν σφυρίζουν, είναι ανθεκτικά στην σκόνη και την υγρασία ενώ συνδέονται με την τηλεόραση και το τηλέφωνο κάνοντας την καθημερινότητά σας πιο εύκολη.

Δεν αρκεί όμως μόνο ένα άριστο προϊόν.

Για να μπορέσει ένα προϊόν να ανταποκριθεί επιτυχώς στις υποσχέσεις του και να λειτουργεί εντός των προδιαγραφών του, είναι απαραίτητη η υποστήριξή του από μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα καθώς και η πλαισίωσή του από ένα πλήθος υπηρεσιών που θα του δώσουν προστιθέμενη αξία.

H t-ear σας παρέχει:

ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή ακουστικών τελευταίας τεχνολογίας.

ΔΩΡΕΑΝ επισκέψεις μετά την εφαρμογή του ακουστικού ώστε μέσω των απαραίτητων μικρορυθμίσεων να επιτύχουμε τη γρηγορότερη προσαρμογή και καλύτερη εφαρμογή.

ΔΩΡΕΑΝ Εξαμηνιαίοι έλεγχοι απόδοσης ακουστικού εφ' όρου ζωής.

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιοι επανέλεγχοι των ακουστικών σας εφ' όρου ζωής, έτσι ώστε πάντα αυτά να επαναρρυθμίζονται στις μεταβολές της ακοής σας

Service ακουστικών, Αναλώσιμα, Μπαταρίες, Λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές υποστήριξης όπως: σταθερά τηλέφωνα βαρηκοΐας, συσκευές σύνδεσης με το τηλέφωνο και την τηλεόραση