Ενδωτιαίο σύστημα ακοής

Κάθε αυτί και κάθε προφίλ απώλειας ακοής διαφέρει. Η HANSATON διαθέτει μια ευρεία επιλογή διαφορετικών σχεδίων, για να σας βοηθήσει να βρείτε το σύστημα ακοής που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και στις ανάγκες σας. Μην καθυστερείτε! Κανονίστε μια συνάντηση με τον ειδικό σας για να βρείτε τη σωστή για εσάς λύση ακοής. Δεν θα ακούτε απλά καλύτερα· Θα καταλαβαίνετε και καλύτερα.

Τα ενδωτιαία συστήματα ακοής (ITE) τοποθετούνται μέσα στο αυτί, και είναι απαρατήρητα και ιδιαίτερα διακριτικά. Κατασκευάζονται αποκλειστικά για εσάς, ώστε να ταιριάζουν στο σχήμα του αυτιού σας, επιτρέποντας στο έξω αυτί να διαμορφώνει φυσικά τον ήχο, με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά αυθεντική ακουστική εμπειρία. Το μέγεθος του ακουστικού συστήματος εξαρτάται από τις ακουστικές σας ανάγκες και τις προσωπικές σας επιθυμίες και, βέβαια, από το σχήμα του αυτιού ή του ακουστικού πόρου σας. Τόσο το ίδιο το σύστημα ακοής όσο και το μικρόφωνο βρίσκονται άμεσα μέσα στο αυτί ή στον ακουστικό πόρο, έτσι ώστε το σύστημα ακοής να είναι πρακτικά αόρατο.

Επίστρωση πλάσματος για βέλτιστη καθημερινή προστασία.

Τα ενδωτιαία συστήματα ακοής jam shd έχουν επίστρωση πλάσματος, η οποία παρέχει βέλτιστη προστασία έναντι εξωτερικών επιδράσεων, όπως είναι το νερό ή οι ρύποι, και ταυτόχρονα καθιστά εύκολο τον καθαρισμό.

Το ξέρατε;

Τα συστήματα ακοής ITE διαθέτουν επίσης στοιχεία ελέγχου (έλεγχος έντασης ήχου και πλήκτρο). Τα στοιχεία ελέγχου των συστημάτων ακοής jam shd είναι οπτικά βελτιστοποιημένα, ώστε να είναι ιδιαίτερα εύκολα στον χειρισμό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη ρύθμιση της έντασης του ήχου ή για την επιλογή ενός από τα προγράμματα άνεσης, συμπληρωματικά προς τις αυτόματες λειτουργίες.

Τα ενδωτιαία συστήματα ακοής HANSATON με μια ματιά.

jam SHD IIC.

jam SHD IIC.

Το jam SHD IIC χάρη στο μικροσκοπικό του κύκλωμα που τοποθετείται πολύ βαθιά μέσα στον ακουστικό πόρο. Λειτουργεί με μπαταρία μεγέθους 10. Διαθέτει κορδόνι έλξης για εύκολη αφαίρεση από τον ακουστικό πόρο. Το IIC είναι πρακτικά αόρατο εξωτερικά.

jam SHD CIC.

jam SHD CIC.

Τοποθετείται σχεδόν στο ίδιο βάθος στον ακουστικό πόρο όπως το IIC και χάρη στο μικροσκοπικό του κύκλωμα, είναι εξίσου αόρατο εξωτερικά. Διαθέτει κορδόνι έλξης για εύκολη αφαίρεση από τον ακουστικό πόρο. Το CIC λειτουργεί με μπαταρία μεγέθους 10.

jam SHD Mini Canal.

jam SHD Mini Canal.

Φοριέται μέσα στον ακουστικό πόρο όπως και τα άλλα συστήματα jam SHD και λειτουργεί με μπαταρία μεγέθους 10. Η τοποθέτησή του βαθιά στον ακουστικό πόρο και η επιφάνεια του στο χρώμα του δέρματος καθιστούν το jam SHD Mini Canal μια διακριτική λύση συστήματος ακοής. Επίσης μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα με το ένα χέρι.

jam SHD Canal.

jam SHD Canal.

Το jam SHD Canal τοποθετείται στην είσοδο του ακουστικού πόρου και συνήθως λειτουργεί με μπαταρία μεγέθους 312. Η επιφάνεια του στο χρώμα του δέρματος το καθιστά μια ακόμα πολύ διακριτική λύση συστήματος ακοής. Μπορεί να αφαιρεθεί από το αυτί εύκολα χρησιμοποιώντας τον δείκτη και τον αντίχειρα.

jam SHD Half-Concha ή Concha.

jam SHD Half-Concha ή Concha.

Τα jam SHD Half Concha και Concha γεμίζουν την κόγχη εν μέρει ή πλήρως. Γενικά λειτουργούν με μπαταρίες 13 ή 312. Οι επιφάνειές τους στο χρώμα του δέρματος τα καθιστούν διακριτικά. Επίσης μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα με το ένα χέρι.