ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ

t-ear ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΤΖΕΛΗ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η t-ear ιδρύθηκε το 2017 με όραμα να γίνει πρωτοπόρος στον ευαίσθητο και απαιτητικό τομέα της αποκατάστασης ακοής μέσω ακουστικών βαρηκοΐας. Στελεχώθηκε με άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, με στόχο να βοηθήσει με υπευθυνότητα ανθρώπους με προβλήματα ακοής, παρέχοντας οριστική λύση μέσω υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και ακουστικών βαρηκοΐας.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Δημιουργήσαμε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον, όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει άμεση, ταχύτατη και ποιοτική εξυπηρέτηση. Εφαρμόσαμε και τηρήσαμε αυστηρά και διεθνή πρότυπα, προσαρμοσμένα στα Ελληνικά δεδομένα. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες του εξωτερικού ώστε να σας παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας.
Το κέντρο μας είναι πιστοποιημένο από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνιλογίας ατην Υγεία και είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ακοοπροθετιστών

t-ear ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΤΖΕΛΗ
t-ear ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΤΖΕΛΗ

H ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στο εργαστήριό μας ο ειδικός ακοοπροθετιστής διαθέτοντας τις κατάλληλες γνώσεις, την εμπειρία, καθώς και τη συνεχή εκπαίδευση που απαιτείται, μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε ασθενή να αποκτήσει μια αξιοπρεπή ποιότητα επικοινωνίας. Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα της κοινότητας των ακοοπροθετιστών και δεσμεύονται να παρέχουν τις καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίας. Προτεραιότητά μας είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και το πώς μπορούμε να τους οδηγήσουμε στην επιτυχία.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το όραμά μας που αποτελεί και δέσμευσή μας, είναι η βελτίωσης της ποιότητας ζωής του ασθενούς, με την αποτελεσματική αντιμετώπιση της βαρηκοΐας, με σεβασμό στις ιδιαιτερότητές του.

t-ear ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΤΖΕΛΗ

Κλείστε σήμεραΡαντεβού

Για Δωρεάν επίδειξη ακουστικών υψηλής τεχνολογίας.

Διεύθυνση: Απόλλωνος 18, Τρίκαλα

Τηλ. 24310 39639