ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ HANSATON

Η Γερμανική πρόταση υψηλής τεχνολογίας στο χώρο της ακοής

Καλύτερη ακοή
Καλύτερη αντίληψη, καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η HANSATON πιστεύει ακράδαντα ότι η καλύτερη ακοή και κατανόηση δίνουν στους ανθρώπους τη δυνατότητα καλύτερης αντίληψης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη κοινωνικοποίηση η οποία βελτιώνει την ποιότητα ζωής. Από το 1957, έχουμε όλο και περισσότερο ευχαριστημένους πελάτες, χάρη στις καινοτόμες ιδέες μας και τα πρωτοποριακά συστήματα ακρόασης που σχεδιάζουμε. Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και επενδύοντας στην έρευνα, καταφέρνουμε να κάνουμε τα ακουολογικά οράματα πραγματικότητα.

Ελάτε στο κέντρο μας.

Με την εμπειρία και την υψηλή κατάρτιση των ανθρώπων μας, μπορούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο σύστημα ακοής Hansaton και να το προσαρμόσετε στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τα πραγματικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του EXCITE είναι τόσο ο κρυστάλλινος ήχος που προσφέρει από την πρώτη χρήση.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΑ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΑ

Το επαναφορτιζόμενο AQ sound SHD (RIC) και το νέο AQ jam SHD RS (BTE) αλλάζουν τον ορισμό της ακοής χωρίς περιορισμούς με την καλύτερη ποιότητα ήχου.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΕΚΤΗ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΕΚΤΗ

Τα συστήματα RIC (Receiver in Canal, δέκτης στον πόρο) είναι μικρά συστήματα υψηλών επιδόσεων που φοριούνται πίσω από το αυτί.

ΟΠΙΣΘΩΤΙΑΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΟΠΙΣΘΩΤΙΑΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Τα οπισθωτιαία συστήματα (BTE) φοριούνται πίσω από το αυτί με τη βοήθεια είτε ενός λεπτού σωλήνα είτε ενός διακριτικού αγκίστρου, ανάλογα με το βαθμό απώλειας ακοής του χρήστη.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΟΗΣ ΙΣΧΥΟΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΟΗΣ ΙΣΧΥΟΣ

Σχεδιασμένα ειδικά για τη βέλτιστη υποστήριξη των ατόμων με βαριά απώλεια ακοής και για να τους παρέχουν μια φυσική ακουστική εμπειρία. Δυναμικά και ισχυρά με εντυπωσιακή ενίσχυση.

ΕΝΔΩΤΙΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΟΗΣ

ΕΝΔΩΤΙΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΟΗΣ

Τα ενδωτιαία συστήματα ακοής (ITE) τοποθετούνται μέσα στο αυτί, και είναι απαρατήρητα και ιδιαίτερα διακριτικά. Κατασκευάζονται αποκλειστικά για εσάς, ώστε να ταιριάζουν στο σχήμα του αυτιού σας.