Επαναφορτιζόμενα

Μην καθυστερείτε! Κανονίστε μια συνάντηση με τον ειδικό ακοής σας που θα ειναι στην ευχάριστη θέση να σας συμβουλεύσει και να συνεργαστεί μαζί σας για να βρείτε τη σωστή για εσάς λύση ακοής. Δεν θα ακούτε απλά καλύτερα· Θα καταλαβαίνετε και καλύτερα. Κάθε αυτί και κάθε προφίλ απώλειας ακοής διαφέρει. Η HANSATON διαθέτει μια ευρεία επιλογή διαφορετικών σχεδίων, για να σας βοηθήσει να βρείτε το σύστημα ακοής που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και στις ανάγκες σας.

Το επαναφορτιζόμενο AQ sound SHD (RIC) και το νέο AQ jam SHD RS (BTE) αλλάζουν τον ορισμό της ακοής χωρίς περιορισμούς με την καλύτερη ποιότητα ήχου. Χάρη στα AutoSurround SHD, SurroundSupervisor SHD, SpeechBeam SHD και SphereSound SHD, το μικρό τεχνολογικό θαύμα διασφαλίζει σαφή κατανόηση της ομιλίας και εξαιρετική εμπειρία χωρικής ακοής.

Η μεγάλη επιφάνεια του πλήκτρου προγραμματισμού και οι πληροφορίες κατάστασης μέσω LED (αναβοσβήνει κατά τη φόρτιση, ανάβει συνεχώς όταν το σύστημα ακοής είναι πλήρως φορτισμένο) κάνουν πανεύκολο τον χειρισμό. Επίσης οι ισχυρές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου παρέχουν 24 ώρες εγγυημένης λειτουργίας με μέγιστο χρόνο φόρτισης τριών ωρών.

Απεριόριστη ελευθερία. Ακοή χωρίς μπαταρίες*.

  • ○ Σύγχρονη σχεδίαση περιβλήματος με πλήκτρο LED
  • ○ Πλήκτρο LED για χειρωνακτική επιλογή προγράμματος
  • ○ 24 ώρες εγγυημένης λειτουργίας με μέγιστο χρόνο φόρτισης τριών ωρών
  • ○ Τεχνολογία SHD για εξαιρετική εμπειρία χωρικής ακοής
  • ○ Πιστοποίηση IP68: Η επιφάνεια με επίστρωση πλάσματος προστατεύει το σύστημα έναντι εξωτερικών επιδράσεων, όπως οι ρύποι και η υγρασία.
  • ○ Διαθέσιμο σε οχτώ διαφορετικά χρώματα: Black Edition, White Pearl, Cloudy Grey, Sterling Silver, Space Titan, Carbon Black, Sparkling Bronze, Sandy Beige

Το ξέρατε;

Χωρική και φυσική ακοή: Χάρη στο SphereSound SHD, αναπαράγεται ο τρόπος με τον οποίο το αυτί και το κεφάλι επηρεάζουν ατομικά και ακουστικά τον ήχο. Το αποτέλεσμα είναι φυσικός ήχος και αποκατάσταση της ικανότητας εύκολου εντοπισμού των πηγών του ήχου. Διαβάστε περισσότερα για αυτό το θέμα εδώ.

Παρελκόμενα HANSATON AQ SHD.

Τα συστήματα φόρτισης HANSATON είναι ενεργειακά αποδοτικά και πλήρως αυτόματα. Λύσεις υψηλής τεχνολογίας που διασφαλίζουν ότι οι χρήστες συστημάτων ακοής θα έχουν πάντοτε πρόσβαση σε καλά φορτισμένα συστήματα.

Comfort Charger.

Comfort Charger.

Αποτελεί σταθμό φόρτισης και ασφαλή θήκη φύλαξης. Με τη βοήθεια ενός καψακίου αφυγραντικού HADEO (διατίθεται προαιρετικά), o Comfort Charger αφυγραίνει επίσης τα συστήματα ακοής, όταν είναι κλειστός. Ο χρόνος φόρτισης εξαρτάται από την εναπομένουσα χωρητικότητα των μπαταριών του συστήματος ακοής και είναι έως τρεις ώρες, το μέγιστο.

Comfort Power Pack.

Comfort Power Pack.

Φόρτιση καθ’ οδόν – Ο ενδείκτης κατάστασης στην πίσω πλευρά υποδεικνύει σαφώς την εναπομένουσα χωρητικότητα της μπαταρίας του Power Pack Tο Comfort Power Pack έχει ενσωματωμένη, μη αφαιρούμενη μπαταρία λιθίου, που αποθηκεύει αρκετή ισχύ για τη φόρτιση ενός ζεύγους συστημάτων ακοής έως και επτά φορές.

Light Charger.

Light Charger.

Σχεδιασμένη αποκλειστικά από τη HANSATON, παρέχει μια ασφαλή βάση για τον Light Charger σε ολισθηρές επιφάνειες. Είναι ένα σταθμός φόρτισης μικρού μεγέθους, ιδανική λύση για τον χώρο εργασίας.